7 de Setembre: Dia Internacional de l’Aire Net

Avui celebrem el Dia Internacional de l’Aire Net, una oportunitat per a reflexionar sobre la importància vital de tenir un aire saludable per a tots.

L’aire net és essencial per a la nostra salut, el medi ambient i el futur del nostre planeta. Contribueix a una vida més saludable i a la mitigació del canvi climàtic. En MCV, estem compromesos a desenvolupar solucions tecnològiques avançades per al monitoratge i la millora de la qualitat de l’aire. En aquest dia, renovem el nostre compromís de treballar per un aire més net i saludable per a les generacions presents i futures.

Cada acció compta. Des de la reducció d’emissions fins a la promoció d’energies netes, tots podem contribuir a la causa de l’aire net. Uneix-te a nosaltres en la celebració del Dia Internacional de l’Aire Net i pren mesures per a un futur més saludable i sostenible! El 99% de la població està exposada a un aire amb nivells perillosos de contaminació, un problema que causa 7 milions de morts prematures cada any.

Donada la naturalesa transfronterera de la contaminació de l’aire, totes les parts interessades comparteixen la responsabilitat de protegir l’atmosfera de la Terra i garantir un aire sa per a totes les persones. Si conjuminem esforços més enllà de les fronteres, les barreres, els sectors i el treball aïllat, contribuirem a reduir la contaminació de l’aire, impulsarem el finançament i les inversions en mesures i solucions dirigides a millorar la qualitat de l’aire i obtindrem nombrosos beneficis.

En aquest Dia Internacional de l’Aire Net per un cel blau, es fa una crida a totes les parts, des dels governs i les empreses fins a la societat civil i les persones a títol individual, perquè treballin de la mà a posar fi a la contaminació atmosfèrica.