40 anys d'experiència

El 1982 un conjunt d’emprenedors del camp de la instrumentació científica uneixen esforços, il·lusió i empenta per crear MCV amb l’objectiu de dissenyar i produir equips nacionals per al control del medi ambient atmosfèric que poguessin donar resposta a les necessitats del sector meteorològic i ambiental. 

Els primers anys d’MCV es van caracteritzar per la producció d’equips manuals per a la captació de gasos i partícules en immissió i la investigació d’altres equips i tecnologies. De fet, al cap de molt poc temps, comencem a fabricar analitzadors i equips automàtics amb tecnologia pròpia.

L’any 1986 és un any significatiu, ja que ens convertim en la primera empresa de l’estat espanyol que fabrica equips especialitzats en el control atmosfèric. Gràcies a aquests equips impulsem projectes de gran envergadura com el projecte SIPAC de la Torre de Collserola (Barcelona), la instal·lació de la base antàrtica espanyola o la instal·lació de més de 100 estacions de qualitat de l’aire i meteorologia en punts del territori espanyol que segueixen en funcionament avui en dia.

Després de 40 anys de vida, podem afirmar que l’esperit emprenedor i innovador segueixen vibrant amb força dins d’MCV. Durant els últims anys, hem instal·lat, subministrat i gestionat més de 300 equips a Europa, Amèrica del Sud i l’Antàrtida que ens han portat un ampli reconeixement dins del sector.

Som experts en la qualitat ambiental i la meteorologia

Estem especialitzats en el sector de la qualitat ambiental i la meteorologia i a més, comptem amb una xarxa de col·laboradors a nivell nacional i internacional.

Actualment, formem part d’MCV un equip de 30 persones especialitzades principalment en els camps de l’enginyeria i l’electrònica. Disposem d’una gran experiència en el sector de la qualitat ambiental i la meteorologia. A més, ens coordinem amb una extensa xarxa de col·laboradors tant en l’àmbit nacional com internacional per continuar creixent professionalment.

Com a equip, treballem mantenint l’ètica en el centre de la presa de decisions. La nostra motivació és la feina ben feta i l’assoliment de l’èxit en cada un dels projectes en què prenem part. Des d’MCV focalitzem el nostre interès en un creixement orgànic, amb una visió a llarg termini i el propòsit de generar innovació i crear feina amb valor afegit.

Control atmosfèric

Som els primers que vam començar a fabricar equips nacionals de control atmosfèric a Espanya.

300 estacions

Hem instal·lat més de 300 estacions meteorològiques a territori nacional i internacional.

1.000 productes

Hem fabricat i subministrat més de 1.000 productes per al control del medi ambient atmosfèric.

Coordinem projectes d'enginyeria ambiental

Dissenyem i fabriquem equips de mesura de la qualitat de l’aire i variables meteorològiques i implementem i gestionem xarxes de qualitat ambiental.

Executem i coordinem projectes complexos en el camp de l’enginyeria mediambiental. Som especialistes en el control de la qualitat de l’aire i la meteorologia i ens encarreguem també de l’assistència tècnicael manteniment, la instal·lació, la calibració d’equips i formació i l’explotació de dades.

Disposem de les certificacions ISO 9001 de gestió de la qualitat, ISO 14001 de gestió mediambiental, EMAS de gestió i auditoria mediambiental i ISO 45001 de prevenció de riscos laborals.

Gràcies al nostre laboratori de calibració, acreditat ENAC (Entitat Nacional d’Acreditació) segons la norma UNE-EN ISO/IEC 17025, realitzem calibracions a l’àrea de fluids-cabal i al de química: concentració de gasos. 

Organismes que confien en MCV

Fa 40 anys que acompanyem projectes nacionals i internacionals d’entitats públiques i privades. Ens adaptem a les necessitats de cada pla de treball per oferir solucions a mida i escalables segons els requisits que poden sorgir. En els projectes que hem treballat i que continuem fent-ho en dia d’avui, tant per l’adquisició de nous equips com pel manteniment dels ja existents, hem creat un fort vincle que ens incentiva a continuar donant el millor de nosaltres.